Sos bechamel

de cristeena20 in Sosuri, 2 Mai 2014 | 11297 vizualizari

 

Un sos pe care eu de obicei il cumparam data facut , dar dupa ce l-am incercat facut de mine, am renuntat la a mai cumpara.

 

INGREDIENTE

  • 50 gr margarina
  • 50 gr faina
  • 400-450 ml lapte
  • sare, piper alb, nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos bechamel:

- Intr-o cratita mica punem margarina la incalzit putin si adaugam faina. Amestecam bine pana se omogenizeaza si apoi turnam laptele treptat , amestecand cu un tel pana se ingroasa. Punem sare, putin piper alb si nucsoara rasa.Cand s-a ingrosat ca o budinca este gata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

cristeena20 1

03.05.2014, 14:22

Multumesc!! va spun sincer l-am facut prima data si a iesit perfect. Deci nu mai cumpar de acum incolo gata facut..ca inainte.

Rocsi 1

03.05.2014, 19:36

Un sos foarte bun

laura_n 1

04.05.2014, 14:20

intr-adevar gustos, dar sa il incerci si cu unt!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos Bechamel